Mit rejt egy női táska?

2016. március 16. 11:10 - Moromu

Ha egy rúzs még belefér, akkor a zsebpecsét is!

Régi mondás, mókás mondás: Bárhová be tud menni egy macska, ahová a feje befér! Nos, ilyen hasonlat, ha egy hölgy el akar helyezni még valamit – a már amúgy is zsúfolásig teli – retiküljébe, akkor azt be is fogja tenni oda! Ahová egy rúzs még befér….oda egy pont akkora bélyegző is!

Ha üzletasszony, akkor bélyegző. Ha bélyegző, akkor az, minden tárgyaláskor legyen nálunk! Legyen nálunk a bankban is, legyen nálunk a postán, de még a műszaki cikk boltban is, a könyvelőnél pedig pláne! Legyen nálunk épp úgy, mint a mobiltelefon, vagy a személyi okmányaink. Legyen nálunk, mint vezetéskor a jogosítványunk! Egyszóval, mindenhol legyen nálunk! Ha nálunk van, akkor ne festékezze össze a táskában lévő dolgainkat, okmányainkat, pénztárcánkat, és egyáltalán semmit se festékezzen össze! Rendben, probléma megoldva, szerezzünk be egy zsebbélyegzőt.

9249974_m.jpg

Nem kell aggódni a méret miatt sem a hölgyeknek!

Ennek a bélyegzőtípusnak a szöveglemeze pontosan akkora, mint egy hagyományos pecsétnek, ám mérete csak fele annak! Négy, vagy öt sorban is felsoroltathatunk rajta adatot, minden szükséges információ rajta lehet, ami egy irat hitelesítéséhez fontos.

Igen kényelmes azok számára, akik sokat utaznak, ám a bélyegzőre gyakran szükségük van. Az ominózus női táskában nem foglal el nagy helyet, nem lesz terhünkre, hiszen pille könnyű. Beépített festékpárnával rendelkezik, és egy mozdulattal nyitható-csukható, így a használata pár másodperc. Tökéletes záródása a biztonságos hordhatóságot is lehetővé teszi. A gumilemez formája lehet épp úgy téglalap alakú, mint a hagyományos modelleknél, de kör alakban, vagy négyzetes kivitelben is készülhet.

Nagyon szeretik a hölgyek, hiszen a színválaszték megengedi az egyéni stílus- és ízlés szerinti választást, divatos és trendi megjelenést.

Kényelmes, praktikus, elegáns, könnyen kezelhető, ergonomikus és sosem kell kivenni a táskából, így mindig kéznél lesz. 

Valóban mindig? Igen, hiszen a hölgyek mindenhová magukkal viszik kistáskájukat, nem igaz?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsetfutar.blog.hu/api/trackback/id/tr568486692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása